Diensten

Ontwerp

OntwerpHoe kan de best passende web-site voor uw bedrijf worden gemaakt? Dat is eigenlijk de kernvraag die wordt beantwoord tijdens de ontwerpfase. Wij bieden een aantal standaard oplossingen om een snelle implementatie van uw organisatie op het Internet te realiseren. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Een gedegen ontwerp past bij de strategie en stijl van uw bedrijf. Op basis van uw wensen kunnen we een groeipad uitzetten vanaf uw allereerste schreden op Internet, tot en met de succesvolle implementatie van e-commerce.

Project aanpak

Wij werken projectmatig aan uw oplossingen op Internet. Onze visie: Internet is geen veredelde folder. Een degelijk concept dat aansluit bij uw behoeften en verwachtingen is daarvoor nodig. Uw huisstijl, doelgroep, lopende campagnes, beschikbaar budget, doelstelling van uw web-site maken deel uit van een dergelijk concept. Zodat uw bedrijf snel en deskundig op Internet te vinden is. Kortom: Web-start verzorgt de creatie, het onderhoud en de begeleiding van uw web-pagina's.

Geïnteresseerd?
Indien u meer informatie wilt over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. We praten graag met u over een passende oplossing voor uw situatie.Webdesign
Hosting
Mailserver
Content Management Systeem
Ontwerp
Advies